Szombathely
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY

Szombathelyi ingatlanokra készítünk energetikai tanúsítványokat

Vállaljuk energetikai tanúsítványok készítését Szombathelyen és 30 km-es körzetében, Kőszegen, Sárváron és Körmenden is!

Ha az oldalon nem találja meg a választ kérdéseire, várjuk jelentkezését telefonon vagy e-mailben és mindenről tájékoztatjuk!

Energetikai tanúsítvány készítése

Az energetikai tanúsítvány egy mérnök által készített értékelés, amely az épület energiahatékonyságát jellemzi. A szakvélemény rendeletben meghatározott tartalommal és módon készül, ezáltal biztosított, hogy független a szakember személyes véleményétől, és attól is, hogy melyik cég készíti el. A tanúsítás a vevő tájékoztatását segíti, és minden esetben rendelkezni kell vele, ha az ingatlant eladják. A dokumentum 10 évig érvényes a kiállítástól számítva, feltéve hogy az épületet nem alakítják át ez idő alatt. Az elérhető osztályokat rendelet határozza meg.

Tekintse meg a Szombathelyen érvényes árainkat!

CSALÁDI
HÁZ
TÁRSASHÁZI
LAKÁS

Szombathely

Szombathely tanúsítói szolgáltatásunk központja, 40 km-es körzetben tudjuk vállalni a tanúsítási munkákat, Kőszeg, Sárvár Körmend településeken rendszeresen dolgozunk. Szombathelyen leginkább csaádi lakóházakat és társasházi lakásokat tanúsítunk, de felkészülten vállalkozunk középületek minősítésére is.

Milyen ingatlanokra nem kötelező?

E mellett az alábbi esetben sem kell:

Mi szükséges hozzá?

Az ingatlan adatai, a megbízó neve és számlázási címe. A felmérési díj be van építve az árba, így ha már nincsenek meg az eredeti tervrajzok, részünkről nem jelent problémát. Az ingatlanba mindenképp be kell jutnunk, ehhez szükség lesz valakire, aki körbevezet minket a helyszínen. Ez lehet a tulajdonos vagy bárki más megbízott is.

Tegye fel kérdését!
Tekintse meg az árakat »
© 2015-2023 www.tanusitvany-szombathely.hu   Minden jog fenntartva.