A munka menete

Így zajlik az energetikai tanúsítvány elkészítése

1. Megrendelés, egyeztetés

Ha elnyerte tetszését szolgáltatásunk, telefonon vagy itt a weboldalon is leadhatja megrendelését. Szombathelyen a feltüntetett fix árlista szerint dolgozunk, megbízását előzetes egyeztetés nélkül is elküldheti, az árat visszaigazoljuk.

2. Szemle, felmérés

Az ingatlant fel kell mérni az Ön (vagy megbízottja) jelenlétében, ennek időpontját előre megbeszéljük. A felmérés kötelező a Magyar Mérnöki Kamara állásfoglalása alapján, e nélkül nem állítható ki hiteles energetikai tanúsítvány.

3. Elkészítés, teljesítés

Elkészítjük a hiteles energetikai tanúsítványt, a jogszabályok szerint a HET kóddal hitelesítjük, majd eljuttatjuk Önhöz digitálisan és papíron is, így kerül teljesítésre szolgáltatásunk. Az elkészítés ideje 1-2 munkanap.

Megrendelő űrlap »

Mi szükséges Öntől?

Az ingatlan adatai, a megbízó neve és számlázási címe. A felmérési díj be van építve az árba, így ha nincsenek meg az épület tervrajzai, részünkről nem jelent problémát. Az ingatlanba mindenképp be kell jutnunk, ehhez szükség lesz valakire, aki körbevezet minket a helyszínen. Ez lehet a tulajdonos vagy bárki más megbízott is, például rokon, szomszéd.

Pontosan dolgozunk

Szolgáltatásunkat magas színvonalon törekszünk végezni.